Százhalombatta Óváros; Szerző: Peyerk

TÁJÉKOZTATÁS

Ezúton tájékoztatjuk Tököl lakosságát, hogy megalakítottuk a Sziget Civil Kontroll és Érdekképviseleti egyesületet tököli székhellyel, melyet a Budapest Környéki Törvényszék 2015. november 27.-én nyilvántartásba vett és 2016. január 06. napján a végzés jogerőre emelkedett.

Az Egyesület pártoktól független, közéletiséget vállaló személyek szervezete. A helyi érdek- és értékrendszerek demokratikus megjelenítéséhez és érvényesítéséhez nyújt tagjai és a teljes lakosság részére keretet a közélet tisztaságáért és a független civil kontroll meglétéért.

Ennek érdekében az Egyesület önálló honlapot működtet, melyen a közéleti eseményeket véleményezi, elemzi. Közéleti vitanapokat, fórumokat szervez. Időszakos ingyenes, helyi kiadványokat terjeszt. A hatályos törvények alapján indítványokat, megkereséseket, beadványokat nyújt be a képviselő testület, illetve az adott ügyekben az illetékes hatóságok felé.

Az egyesület további célja civil, polgári értékrendek érvényesülésének javítása.

Célunk a lokálpatriotizmus erősítése, a legszélesebb körű vélemények nyilvános lehetőségeinek megteremtése. A városképet befolyásoló döntések figyelemmel kísérése és vélemény alkotás ezek befolyásolására.

Az egyesület célja továbbá a nemzetiségek és a tököli sport támogatása.

Az egyesület vezetői: Nagy Béla társelnök

                                                     Pletser József társelnök

                                                     Farkas Zsuzsanna titkár

Kérjük azokat a tökölieket, akik Egyesületünk tevékenysége iránt érdeklődnek, keressék a fent nevezetteket az alábbi e-mail címen:

tokolicivilek@gmail.com.

Mindenkit szeretettel várunk, aki szeretne Tökölért tenni.

Tegyünk Tökölért!

 

 

 

 

 

 

Facebook hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.